FACEBOOK EN NIEUWS

Cuisine Culinaire Nederland heeft 7 nieuwe foto's toegevoegd.

CCN-jurylid bij IJsvakwedstrijden.

Jaarlijks wordt er door vele ijssalons gestreden om de titel ‘IJssalon van het Jaar’. Onderdeel van deze wedstrijd is ‘De Gouden IJscreatie'’, waarbij de te bereiden ijssmaak centraal staat, dit jaar Bosbes.

Tijdens het IJsVak-Event op 6 februari 2018 jureerden wij mee in een zeer divers team van deskundigen. Eerste prijs Gouden IJscreatie – Steff Janssen, IJssalon Florence, Nederweert | Tweede prijs Gouden IJscreatie – Caroline Kooij, IJssalon De Hoop, Blaricum | Derde prijs Gouden IJscreatie – Kay Lommen, IJssalon Clevers, Grubbenvorst
... See MoreSee Less

View on Facebook

Even wat helderheid Marion Martijn, zat jij in de jury?

2 weeks ago
Avatar

Uuuh nee joh, maar ben lid en voorzitter van een van de clubs van CCN😉

2 weeks ago
Avatar

Wat een mooie creaties....

2 weeks ago
Avatar

Comment on Facebook

Cuisine Culinaire Nederland heeft 10 nieuwe foto's toegevoegd — bij Cuisine Culinaire Purmerend.

Afgelopen zaterdag zijn de voorzitters van de Cuisine Culinaire afdelingen meer dan gastvrij ontvangen door Henk Lukken (voorzitter) en Els Kroese (penningmeester) van de jongste afdeling van de CCN; Cuisine Culinaire Purmerend.

Het was een slimme zet om de “Voorzittersdag” af te trappen met een excursie bij de lokale bierbrouwer “Berging”. Gezellig, leerzaam, lekker en het maakte per direct de tongen wat losser en het gemoed vriendelijk.

Na het bier volgde een fantastische lunch, smakelijk, verrassend en uiteraard prachtig gedresseerd onder het toeziend oog van Jan Boeren.

Aansluitend bespraken we de stand van zaken van de diverse afdelingen. De aanwezige voorzitters zijn dan aan het woord om elkaar op de hoogte te brengen van het wel en wee bij hun afdeling en er is de mogelijkheid een hulpvraag te stellen of om hulp te bieden. Als laatste hebben we de presentatie gehoord van de contributie commissie. Over deze bevindingen mogen we verder nadenken en op 14 april tijdens de ALV in Enschede een besluit nemen.

Dank aan Cuisine Culinaire Purmerend voor hun gastvrije ontvangst.
De voorzitters voor hun opkomst
De kokers voor hun voortreffelijke lunch:

Snail Porridge volgens Heston Blumenthal,
Risotto met een gepocheerd eitje volgens Wendy
Kalfswangetjes met structuren van wortel
Dessert van amandelparfait uit Mathilde's examenmenu.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Nick van der Meer, weer leuk gedaan!

3 weeks ago   ·  2
Avatar

Comment on Facebook

Cuisine Culinaire Nederland is bij Berging Brouwerij.

Voorzittersdag beginnen met Bier(proeverij). Helpt besluitvorming...
... See MoreSee Less

View on Facebook

Proost

3 weeks ago
Avatar

Comment on Facebook

Cuisine Culinaire Nederland heeft de GDPR voor Verenigingen | Whitepaper van CCI Groep gedeeld.

CCI Groep
Zet u deze ook op het menu voor de volgende ALV!
... See MoreSee Less

AVG / GDPR, is het nu wel of niet verplicht?? Helaas wel... Download onze whitepaper voor verenigingen: waarom je aan de slag moet én wanneer precies 🔻