wedstrijdinfo

Alle actuele informatie over de wedstrijd om de CCN Bokaal 2016 vind je hier. De informatie wordt steeds aangepast aan de ‘laatste stand der dingen’. Hier vind je dus de laatste versie. Klik op de tekst en het document opent in een nieuw scherm.

De menus / recepturen van de voorrondes, de halve finales en de finale vind je door HIER te klikken.

De finalisten:

De ingrediëntenlijst van de finale en een foto-impressie daarvan:

 

De halvefinalisten:

  • Almere2: Gert Schutte, Jordy de Jel, Klarien Mooijaart
  • Barendrecht 1: Peter van Ass, Saskia Koerselman en Tineke Koerselman
  • Barendrecht3: Richard Boot, Iris Pons en Mattijs v.d. Berg
  • Den Haag1: Raymund Zinck, Fons Groen en Pim Smit
  • Den Haag2: Sjanie de Waal, Mieke Krijgsman en Marlon Offerman
  • Limburg: Assunta D ́Errico, Patrick Jans en Monique Moreau

Kooklocaties, teams per locatie, juyryleden per locatie klik HIER

De ingrediëntenlijst voor de halve finale vind je HIER

Een fotoimpressie van de ingrediënten van de halve finale staat hieronder. Let wel even op: op de foto KOOLRAAP, maar op de ingrediëntenlijst staat in plaats daarvan KOOLRABI. En dat laatste is wat de kandidaten krijgen en moeten verwerken. Zullen we het een postpicturale mutatie noemen?

Een impressie van de ingrediënten van de voorronde:

 

Ingrediëntenlijst voorrondes 17 september 2016

Deelnemende teams

Reglement CCN Kookwedstrijd

Informatie voorronde

Instructie deelnemende teams

Instructie organiserende afdelingen

Instructie juryleden

logo kookwedstrijd

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren